SAVANNAH CARRIAGE HOUSE 2013

The Carriage House is vertically divided in two areas. Left side of the house is actually a vertical, staircase space with integrated library. This space is a basic concept or the "PPIS" of the project. Right side of the house has on its ground floor an open space for the car while the upper level is planned to be a studio apartment for the writer. The stairs represent the main communication within the house while also providing access to the backyard. The site is 20'-0" deep by 24'-0" wide and 24'-0" high.

/ Floors / Sections / ISO ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
/ Process / Sketches ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
/ PPIS / Library around stairs ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
/ Front facade strategy /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Back to Top